TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Az intézmények tevékenységük során hatalmas mennyiségű információt gyűjtenek össze, hoznak létre, tárolnak, kezelnek és adnak tovább. Ennek következtében egyre jobban függnek ezektől az információktól, és azoktól a rendszerektől, amelyek szolgáltatják őket. A függőség sebezhetőséget von maga után. Az információk elvesztése vagy zavarok jelentkezése az informatikai rendszerhez való hozzáférésben messzemenő hatással lehet az adott intézmény működőképességére.

Ebben az értelemben a stratégia felülvizsgálata tulajdonképpen egy „gördülő ellenőrzésnek” tekinthető, amely arra törekszik, hogy az alkalmazott informatikai megoldásokat a folyamatosan változó feltételekhez és a külső/belső környezet, valamint az érdekelt felek változó elvárásaihoz igazítsa. Mivel minden felülvizsgálati rendszer a hozzákapcsolódó érdekeltségi rendszer útján hat, ezért nem elég csak megfogalmazni az elérendő informatikai célokat, hanem az elérésükhöz vagy ellenkezőleg, a tőlük való elmaradáshoz motivációs tényezőket kell rendelni. Az így kialakított érdekeltségi rendszernek magába kell foglalnia mind a pénzbeli elismerést, mind pedig azokat az egyéb szempontokat, amelyek alkalmasak és hatékonyak lehetnek az emberek és csoportjaik teljesítményének befolyásolásában.

Papp Attila

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.