TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A megszerzett vállalati és szervezeti tudásvagyon kiaknázása létfontosságú jelentőségű minden olyan szervezet számára, amely valamilyen tudásbázist hasznosít működése során. A kiaknázás módszertana, szemlélete alkalmazó szervezetenként eltérő. Egy lehetséges informatikai alternatíva a ConOrg tudásmenedzsment rendszer.

A fentiekben leírt, személyes adatlapokat tároló rendszer gyakorlatilag tetszőleges objektumrendszer (nem csak alkalmazott) nyilvántartására alkalmas - magunk határozhatjuk meg a tárolandó tulajdonságok típusát, mindennemű mélyebb adatbázis kezelési ismeret nélkül.

A fentieken kívül a munkát kifinomult felhasználói autentikáció, csoport- és jogosultságkezelés segíti.

A gyakorlati példák alapján jól látható, hogy a testreszabható és intelligens keresési felülettel rendelkező adatbázis rendkívüli fontossággal bír a rendszer egy vállalati tudásmenedzsment stratégiába történő integrálásánál.

Menedzsment Fórum
A cikk írása során felhasznált források:

Dr. Szelecki Zsolt: KM strategy serving corporate transformation at MOL
Bikkes Ágnes: KM technology application (MATÁV)

Segítsen nekünk véleményével, és mi féléves előfizetéssel ajándékozzuk meg!

Rendszeresen olvassa cikkeinket, és lenne kedve részt venni a stratégiánk alakításában? Vegyen részt fókuszcsoportos kutatásunkban, és mi féléves előfizetéssel háláljuk meg segítségét, amely a Privátbankár.hu és az Mfor.hu hamarosan induló prémium szolgáltatására érvényes!

Kérjük, töltse ki az alábbi linken található kérdőívet, amely alapján a kutatást végző szakemberek összeállítják a fókuszcsoportokat. A kutatásba beválogatott jelentkezőket legkésőbb december 7-én értesítjük!

Jelentkezés

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.