1p

Jövő év első felében egy több száz szervizből álló javító hálózatot épít ki a Groupama-Garancia Biztosító a casco biztosítással rendelkező ügyfeleinek, és azoknak, akiknek a biztosító ügyfelei okoztak kárt - mondta Csermely Tibor a társaság nem életbiztosítási ügyvezető igazgatója.

Miután az idén kevés új autó kelt el, és mérsékelt volt a használt autók forgalma is, az év közben csupán mintegy 400 ezer, a korábbi évekhez képest 10 százalékkal kevesebb új ügyfél jelentkezett a kötelező gépjármű felelősségbiztosítási (kgfb) piacon. Ezért is lesz erős az idei kampány - hívta fel a figyelmet az ügyvezető igazgató.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!