TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A múlt évben 3911 közbeszerzési eljárást folytattak le Magyarországon, ezek értéke 1417,9 milliárd forint volt, az előbbi adat 13,5 százalékkal magasabb, a második 6,8 százalékkal kisebb az egy évvel korábbinál - mondta szerdán sajtótájékoztatón Berényi Lajos, a Közbeszerzések Tanácsának elnöke.

Az adatok nem tartalmazzák az egyszerű eljárásokat, mivel azokat mindig a következő évben jelentik az ajánlatkérők, így a közbeszerzések 2008. évi teljes becsült értéke 1600 milliárd forintra tehető.

Berényi Lajos az idei közbeszerzési értéket a tavalyival egyezőnek valószínűsítette, mivel az uniós forrású közbeszerzések szaporodnak, viszont a hazai forrású beszerzések visszaesnek.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.