TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

2014 októbere óta a legkisebb mértékben, 3,4 százalékkal bővült az ipar idén júliusban.

Az éves növekedés mértéke a nyers adatok és a munkanappal kiigazított index alapján is 3,4-3,4 százalék volt. Ez a tavaly októberi 1,8 százalék óta a legalacsonyabb érték.

A havi összevetésű adatok 0,7 százalékos csökkenést mutatnak.

Hogy a csökkenés mögött milyen tényezők húzódnak meg, arról a KSH első, ma publikált becslése nem ad tájékoztatót. Így szeptember 14-ig, a második becslés időpontjáig csak találgatni tudunk az okokról. A visszaesés mögött egyrészt a magas tavalyi bázis (+12,4 százalék), másrészt jó eséllyel a nyár eleji görög válság állhat.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.