<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén - nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2022 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Még az idén elkészülhet az adócsomag-tervezet, amelyet a kabinet jövőre tervez bevezetni - mondta Kákosy Csaba gazdasági és közlekedési miniszter az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) üzleti fórumán kedden Budapesten.

A kormány csökkentené az adminisztráció és a munka terheit - ismertette. A miniszter szerint a szolidaritási adót el kell törölni, a tárca vezetője nem lát lehetőséget az egykulcsos adó bevezetésére.

Kérdésre válaszolva Kákosy Csaba azt mondta, hogy versenyképességi problémát jelent az adórendszer Magyarországon. Túl nagyok az adózás terhei - mutatott rá.

Az alapvető problémát az elmaradt strukturális reformok okozzák, ezeket azonban nem lehet egy-két év alatt megoldani - fogalmazott a miniszter. Hangsúlyozta, hogy a 2006-ban elindított reformfolyamatokat folytatni kell.

A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium az idén kiemelten foglalkozik a tömegközlekedés és a kereskedelem területével, és továbbra is prioritásként kezeli a befektetés-ösztönzést. Ezen belül fókuszban vannak egyebek mellett a kutatás-fejlesztési, az innovációs, a magas hozzáadott értéket képviselő beruházások.

MTI/Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.