TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

2004 január 1-től a betéti társaságok és a közkereseti társaságok kettős könyvvitel szerint kell, hogy könyveljenek.

A változás mindenkit érint, akit a számviteli törvény 8. paragrafusa eddig egyszeres könyvvitelt vezető vállalkozónak minősített, azaz a fentiek mellett az iskolaszövetkezeteket, és a jogi személyiséggel bíró munkaközösségeket.

Az adóhivatal sajtóközleményben hozta nyilvánosságra, hogy az érintett gazdasági személyeknek nem kell külön bejelenteniük, hogy kettős könyvelésre állnak át. Az egyszeres könyvvitelnél költségesebb módozatot az eva alatti, egyszerűsített nyilvántartással válthatja ki az, akinek erre lehetősége van.

A személyi jövedelemadót fizetők 2005-től számíthatnak változtatásra. A jövő évtől a magánszemélyek munkáltatójukkal is elkészíttethetik a bevallásukat, és csak ellenőrizniük kell azt -írja a Világgazdaság.


Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.