TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Eltelt a Kontrolling magazin első éve. Nagy esemény ez a mi életünkben. Megér egy pillanatnyi megállást, egy értékelő visszapillantást és egy előretekintést.

Nagyon alulreprezentált például a tervezés. A kontrollerek mindenütt hangsúlyozzák a terv-tény összehasonlítások fontosságát és ugyanakkor ennek legfontosabb eszközével, a tervezéssel viszonylag keveset foglalkoznak.

Ugyanilyen alulreprezentált az Európai Unió. Talán ez nincs hatással a mi szakmánkra?

A további elemzést az olvasóra bízzuk. Mi csak annyit vállalunk, hogy folytatjuk a honlap életben tartását. A menedzsmentfórum tulajdonosaival abban állapodtunk meg, hogy javítani fogjuk a kontrolling honlap arculatát, de legfontosabb célunk az, hogy egy megújuló formátummal minél minőségibb tartalmat tudjunk a honlapon megjelentetni. Ehhez szükség van az önök segítségére is. Kérjük, jelentkezzenek mindazok, akik konkrét tettekkel is támogatni szeretnék a szakma ezen fejlődési vonalát akár cikkek, tanulmányok közzé tételével, akár azok keletkezésének előmozdításával, interjúkkal, stb. Aki segíteni tud, jelentkezzen! A többi olvasónknak pedig megköszönjük, hogy kitartottak mellettünk és kérjük, hogy ez tegyék a jövőben is.


Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.