TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Foglalkoztatáspolitikai szempontból kulcsfontosságú a nagy élőmunka igényű, helyi szolgáltatások kedvezményes áfa-kulcsának 2010 utáni kiterjesztése az Európai Unióban - nyilatkozta hétfőn az MTI-nek Kovács László, az EU adó- és vámügyi biztosa.

Az adóbiztos szerinte amennyiben az intézkedés elmarad, kisvállalkozások tízezrei kerülhetnek a tönk szélére, munkavállalók százezreinek megélhetését veszélyeztetve.

Kovács László elmondta, hogy az Európai Tanács 2008 decemberében megfogalmazott ajánlásában kérte a pénzügyminiszteri tanácsot, hogy 2009 márciusáig dolgozza ki a döntés részleteit, hogy az országok, amelyek a csökkentett áfa-kulcsot 2010 után is alkalmazni kívánják, megtehessék ezt.

A csúcs ajánlása megelőzte a miniszteri tanács döntését, ezzel a tanács politikai értelemben megtámogatta a bizottság kezdeményezését - tette hozzá Kovács László.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.