<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Egy embert letartóztattak.

Az Aftonbladet című svéd napilap értesülése szerint letartóztattak egy személyt a pénteki gázolásos merénylet ügyében, aki bevallotta, hogy ő a tettes.

Az illetőt Stockholm északi részében fogták el - írta az újság. A hír forrása egyelőre nem ismeretes.

A rendőrség korábban közzétette egy férfi fényképét, akit kerestek az ügyben. Lehetséges, hogy a biztonsági kamerával készült felvétel a gázoló teherautó vezetőjét ábrázolta.

A stockholmi hatóságok ezzel párhuzamosan bejelentették, hogy egy ember a kórházban belehalt a sérüléseibe, és még 15-öt ápolnak, közülük 9-nek súlyos az állapota.

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.