TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A pénzügyi beszámolók minősége nem javult, inkább romlott az Egyesült Államokban és több nyugat-európai országban is az elmúlt néhány évben, dacára annak, hogy számos fejlett országban azon vannak, hogy jobban tárják fel, tegyék láthatóvá az eredményeket.

Az elemzők és alapkezelők által minősített állami vállalatok az USA-ban például átlagosan "C+" osztályozást kaptak a beszámolóikra, vagyis olyan besorolást, mint 1999-ben. A benne lévő információk minősége alapján az említett vállalati körben a vizsgáltak 44 százaléka érdemelt jobb, azaz "A" vagy "B" minősítést, míg ez az arány 1999-ben 61 százalék volt. A felmérés amerikai résztvevői esetében most többen mondták azt, hogy romlottak az elmúlt három évben a beszámolók, arányuk 14 százalék volt.
Különösen a vállalati cashflow-ra és a részvényesi papírokra vonatkozó jelentésrészekkel van baj, ezek 13 százaléka "F", azaz nagyon rossz minősítést kapott a befektetési szakemberektől.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.