TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Az Európai Unió tagországai elfogadták azt az elvet, hogy a tagországok vállalatai a határidős üzletekre fordított kiadásokat a költségek között, tehát a nyereséget csökkentő tételként számolják el.

Az EU illetékeseinek közlése szerint valamennyi tagország támogatta e szabály elfogadását Magyarországtól eltekintve. A magyar távol maradás oka fordítási gondokra vezethető vissza - közölték.

A megállapodás megnyitja az utat azelőtt, hogy az unióban jövőre elfogadhassák az IFRS (International Financial Reporting Standard) néven ismert könyvviteli rendszert. A tőzsdei határidős üzleteket jelenleg nem számolják el a cégek a működési költségek között, és ezért a határidőre történő eladások és vételek igen népszerűek voltak a távközlési ipar, a gyógyszeripar cégei körében, főként az Egyesült Államokban. (MTI)

Kapcsolódó anyagok
Elfogadták az új nemzetközi könyvelési normát
Az IFRS bevezetésének hatása a controllingra
Az új számviteli szabványok komoly kihívást jelentenek majd a cégeknek

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.