TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A négy legnagyobb amerikai könyvvizsgáló cég lépéseket tesz, hogy megszabaduljanak legkockázatosabb ügyfeleiktől.

Az amerikai könyvelő cégek megváltozott üzleti kultúrájával a Glass Lewis független kutató cég foglalkozott.

A Big Fournak (Négy Nagynak) nevezett cég, az PwC, KPMG, Deloitte Touche Tohmatsu és az Ernst & Young az ügyfelek ismételt ellenőrzésével próbálja elejét venni a pénzügyi botrányok megismétlődésének. Emellett a kilencszáz cég vizsgálatával készült elemzés kimutatta, hogy a piacvezető cégek a kockázat kerülése érdekében inkább átengedik az ügyfeleket kisebb riválisaiknak.

A tavaly lezajlott megbizatás-cseréket vizsgálva kiderül, hogy az esetek 15 százalékában szerezte meg a négy nagy könyvvizsgáló társaság valamelyike a megbizatást. 2003-ban 201 megbízót veszítettek a piacvezető auditorcégek.

Ezzel együtt ügyfeleik 83 százalékát megtartották, és a nagyvállalatok általában jelenleg is hisznek benne, hogy csak a Big Four tudja biztosítani a legmagasabb szint szolgáltatást.

Kapcsolódó anyag
Túlszámláztak a könyvvizsgálók
Botrány után auditor csere

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.