TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Jelentősen, 11 százalékkal nőtt a fizetésképtelen táraságok száma az Egyesült Királyságban, így 2005-ben összességében 18.122 cég jelentett csődöt.

A most közzétett adatok a BBC beszámolója szerint hároméves rekordnak számítanak, ám egy felmérés szerint az idén tovább romlik a helyzet. A csődbajnokok az észak-kelet angliai cégek voltak, melyek körében 59 százalékkal nőtt a tönkrementek száma.

Az egyes szektorokat tekintve a nem élelmiszert forgalmazó kiskereskedők fekete éve volt a tavalyi, körükben minden negyedik vállalat elvérzett. Az üzleti szolgáltatást nyújtók és a médiavállalkozások is gyengén szerepeltek, előbbiek körében 12, utóbbiaknál 15 százalékkal ugrott meg a fizetésképtelenséget jelentők aránya.

A szakemberek szerint az elmúlt évre is már rányomta bélyegét az emelkedő kamatszint, amely azonban a 2006-os évben fog igazán negatív hatást okozni.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.