TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2010. május 13. 10:59

Az Évgyűrűk Magánnyugdíjpénztár 2010. április 29-én – az Évgyűrűk Ingatlan Befektetési Alap-on keresztül - adás-vételi szerződést írt alá a BIF Nyrt.-vel a Budapest VIII. kerület Üllői út 48. szám alatti irodaház megvásárlásáról 3,8 milliárd forint (+ÁFA) ellenértéken. Az ’A’ kategóriás irodaház, az Üllői út és a Kisfaludy utca sarkán található Ü48 Corner Center az FHB Bank székhelye. A bruttó 9300nm-es, 137 autó befogadására alkalmas mélygarázzsal rendelkező irodaház 2009 novemberében került átadásra.

A most lezárt tranzakción keresztül az Évgyűrűk Magánnyugdíjpénztár egy hosszú távú bérleti szerződéssel 100%-ban kiadott, alacsony kockázatú, stabil gazdálkodású bérlővel rendelkező ingatlanhoz jutott hozzá.

„Az Évgyűrűk Magánnyugdíjpénztár a pénzügyi válság kirobbanását követően jelentős visszaesést megélt budapesti ingatlanpiacon folyamatosan kereste azt a befektetési lehetőséget, mely alacsony kockázat mellett hosszútávon hozamtermelő elem lehet a portfóliónkban. Jelentős késéssel követve a pénz- és tőkepiaci fellendülést Európa ingatlanpiacán már az éledezés jelei mutatkoznak, úgy ítéljük meg, hogy az Évgyűrűk jelen tranzakcióval jó időzítéssel növeli a 87 milliárd forintos befektetési állományán belül az ingatlanok súlyát és közép és hosszútávon jó megtérülést fog biztosítani az Ü48 irodaház.” – nyilatkozta Fórizs Sándor, az Évgyűrűk Magánnyugdíjpénztár igazgatótanácsának elnöke.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.