2010. május 13. 10:59

Az Évgyűrűk Magánnyugdíjpénztár 2010. április 29-én – az Évgyűrűk Ingatlan Befektetési Alap-on keresztül - adás-vételi szerződést írt alá a BIF Nyrt.-vel a Budapest VIII. kerület Üllői út 48. szám alatti irodaház megvásárlásáról 3,8 milliárd forint (+ÁFA) ellenértéken. Az ’A’ kategóriás irodaház, az Üllői út és a Kisfaludy utca sarkán található Ü48 Corner Center az FHB Bank székhelye. A bruttó 9300nm-es, 137 autó befogadására alkalmas mélygarázzsal rendelkező irodaház 2009 novemberében került átadásra.

A most lezárt tranzakción keresztül az Évgyűrűk Magánnyugdíjpénztár egy hosszú távú bérleti szerződéssel 100%-ban kiadott, alacsony kockázatú, stabil gazdálkodású bérlővel rendelkező ingatlanhoz jutott hozzá.

„Az Évgyűrűk Magánnyugdíjpénztár a pénzügyi válság kirobbanását követően jelentős visszaesést megélt budapesti ingatlanpiacon folyamatosan kereste azt a befektetési lehetőséget, mely alacsony kockázat mellett hosszútávon hozamtermelő elem lehet a portfóliónkban. Jelentős késéssel követve a pénz- és tőkepiaci fellendülést Európa ingatlanpiacán már az éledezés jelei mutatkoznak, úgy ítéljük meg, hogy az Évgyűrűk jelen tranzakcióval jó időzítéssel növeli a 87 milliárd forintos befektetési állományán belül az ingatlanok súlyát és közép és hosszútávon jó megtérülést fog biztosítani az Ü48 irodaház.” – nyilatkozta Fórizs Sándor, az Évgyűrűk Magánnyugdíjpénztár igazgatótanácsának elnöke.

Menedzsment Fórum

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.