2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Az Évgyűrűk Magánnyugdíjpénztár 2010. április 29-én – az Évgyűrűk Ingatlan Befektetési Alap-on keresztül - adás-vételi szerződést írt alá a BIF Nyrt.-vel a Budapest VIII. kerület Üllői út 48. szám alatti irodaház megvásárlásáról 3,8 milliárd forint (+ÁFA) ellenértéken. Az ’A’ kategóriás irodaház, az Üllői út és a Kisfaludy utca sarkán található Ü48 Corner Center az FHB Bank székhelye. A bruttó 9300nm-es, 137 autó befogadására alkalmas mélygarázzsal rendelkező irodaház 2009 novemberében került átadásra.

A most lezárt tranzakción keresztül az Évgyűrűk Magánnyugdíjpénztár egy hosszú távú bérleti szerződéssel 100%-ban kiadott, alacsony kockázatú, stabil gazdálkodású bérlővel rendelkező ingatlanhoz jutott hozzá.

„Az Évgyűrűk Magánnyugdíjpénztár a pénzügyi válság kirobbanását követően jelentős visszaesést megélt budapesti ingatlanpiacon folyamatosan kereste azt a befektetési lehetőséget, mely alacsony kockázat mellett hosszútávon hozamtermelő elem lehet a portfóliónkban. Jelentős késéssel követve a pénz- és tőkepiaci fellendülést Európa ingatlanpiacán már az éledezés jelei mutatkoznak, úgy ítéljük meg, hogy az Évgyűrűk jelen tranzakcióval jó időzítéssel növeli a 87 milliárd forintos befektetési állományán belül az ingatlanok súlyát és közép és hosszútávon jó megtérülést fog biztosítani az Ü48 irodaház.” – nyilatkozta Fórizs Sándor, az Évgyűrűk Magánnyugdíjpénztár igazgatótanácsának elnöke.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!