TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2003. április 8. 14:27

László Csaba pénzügyminiszter és Járai Zsigmond jegybank-elnök is a magyar gazdaság elsőrendű érdekének nevezte az euró mihamarabbi bevezetését.

A jegybank elnöke szerint az infláció csökkenésének üteme összhangban van a gazdaság jelenlegi állapotával, ezért nincs szándék arra, hogy a forint további erősödése szolgálja az infláció gyorsabb mérséklődését. Járai Zsigmond az euró bevezetéséről kedden a Pénzügyminisztériumban tartott sajtótájékoztatón beszélt erről.

László Csaba pénzügyminiszter és Járai Zsigmond jegybank-elnök is a magyar gazdaság elsőrendű érdekének nevezte az euró mihamarabbi bevezetését. Legkorábbi lehetséges időpontként a közös valuta bevezetésére 2007-et jelölték meg.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.