TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A kedvező tapasztalatok miatt jövőre bővítik az egyszerűsített vállalkozási adó választására jogosultak körét, ráadásul a szabályok is egyszerűsödnek, de radikális változások nem lesznek az eva-törvényben.

A jövő évi áfa-rendszerbeni változások az evások egy részét is érinti: mégpedig azokat, akik áfás számlát bocsátanak ki, s ez az összeg adózik 15 százalékkal. A változásokkal azok az evások járnak jól, akik a kedvezményes kulcsú termékekről, illetve szolgáltatásokról állítanak ki számlát. Ugyanakkor azok az adózók akik a jövőre 25 százalékról 23 százalékra csökkenő normál kulcsú termékekről vagy szolgáltatásokról állítanak ki számlát, már nem örülhetnek. Az adóhatóság számításai szerint ez a két százalékos csökkentés éves szinten 81 ezer forinttal csökkenti az eva alá tartozók bevételét az idei várható bevételeik alapján. Ugyanakkor az evások mintegy 40 százaléka az áfa-változásokat nem érzi meg, mivel nem tartoznak az áfa-körbe.Segítsen nekünk véleményével, és mi féléves előfizetéssel ajándékozzuk meg!

Rendszeresen olvassa cikkeinket, és lenne kedve részt venni a stratégiánk alakításában? Vegyen részt fókuszcsoportos kutatásunkban, és mi féléves előfizetéssel háláljuk meg segítségét, amely a Privátbankár.hu és az Mfor.hu hamarosan induló prémium szolgáltatására érvényes!

Kérjük, töltse ki az alábbi linken található kérdőívet, amely alapján a kutatást végző szakemberek összeállítják a fókuszcsoportokat. A kutatásba beválogatott jelentkezőket legkésőbb december 7-én értesítjük!

Jelentkezés

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.