TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Az előző hónaphoz képest májusban nem változott a termelőiár-index (PPI) az euróövezetben, és 0,1 százalékkal nőtt az Európai Unió mind a 28 tagállamát alapul véve - közölte csütörtökön az Eurostat.

Áprilishoz képest, az energiaárak figyelmen kívül hagyásával, 0,1 százalékos növekedés volt az euróövezetben és az EU-28-ak átlagában egyaránt.

A 28 tagállamból Magyarországon nőttek a leggyorsabban - 1,6 százalékkal - a termelői árak májusban.

Éves összevetésben 2,0 százalékkal csökkentek a termelői árak az eurót használó országokban, és 2,6 százalékkal az EU-28-aknál. Ez elsősorban az energiaárak csökkenésére vezethető vissza, ezek nélkül csak 0,3 százalékos az éves csökkenés.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.