TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Továbbra sem dőlt el a negyedik szja-kulcs sorsa, a kormánypártok további egyeztetése várható a kérdésben.

Mint arról a Világgazdaság beszámolt a szocialista frakció így hétfői ülésén dönti el, hogy fenntartja-e azt a módosító indítványát, amelyik 2004-től bevezetné az évi ötmillió forintos kereset feletti 40 százalékos kulcsot. A kormány sem eddig, sem a legutóbbi költségvetési bizottsági ülésen nem támogatta az indítványt. Fontos szempont lehet ugyanakkor a döntéshozatalnál, hogy a lépés 10 milliárd forintos pluszbevételt jelentene a büdzsének.

Az SZDSZ kezdetektől fogva elutasította a negyedik kulcsot, ám az MSZP mindvégig fenntartotta ezt a javaslatát, azzal, hogy igennel voksol majd hétfőn. Legutóbb kiderült, hogy az MDF fontolgatja - mivel létezik egy hasonló tartalmú saját előterjesztése -, hogy igennel szavaz a szocialista módosító javaslatra - írja a Világgazdaság, így könnyen elképzelhető, hogy az SZDSZ nélkül is keresztülvihető az előterjesztés.

Kapcsolódó anyag
Újabb szja kulcs lehet


Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.