2003. április 9. 06:52

Igen népszerűek a tengerentúlon az online adótanácsadók. A legismertebb oldalakat februárban több mint 22 millió felhasználó látogatta meg.

A Nielsen-Netratings legfrissebb felmérésében az internetes könyvelési és adózási szolgáltatókat mérte fel. A tanulmány szerint az internet eléréssel rendelkezők 17 százaléka látogatta az ilyen típusú oldalakat februárban. Ez az előző évhez képest 15 százalékos bővülést jelent. Mivel közben a netezők száma is nőtt, ezért összességében 20 százalék feletti bővülésről szól a jelentés.

A legnépszerűbb oldalak - US Internal Revenue Service, TurboTax, TaxAct.com és a HRBlock.com - egyenként is több millió látogatóval számolhattak – közölték a kutatást végző szakemberek.

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!