TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2003. április 9. 06:52

Igen népszerűek a tengerentúlon az online adótanácsadók. A legismertebb oldalakat februárban több mint 22 millió felhasználó látogatta meg.

A Nielsen-Netratings legfrissebb felmérésében az internetes könyvelési és adózási szolgáltatókat mérte fel. A tanulmány szerint az internet eléréssel rendelkezők 17 százaléka látogatta az ilyen típusú oldalakat februárban. Ez az előző évhez képest 15 százalékos bővülést jelent. Mivel közben a netezők száma is nőtt, ezért összességében 20 százalék feletti bővülésről szól a jelentés.

A legnépszerűbb oldalak - US Internal Revenue Service, TurboTax, TaxAct.com és a HRBlock.com - egyenként is több millió látogatóval számolhattak – közölték a kutatást végző szakemberek.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.