TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Martin Leach 60 millió dollár kártérítést követel korábbi munkahelyétől az elszenvedett anyagi és erkölcsi károk miatt.

Martin Leach bejelentette, hogy nem önként mondott le a Ford Europe vezetői tisztségéről.
Egykori munkahelye akkor kezdte el terjeszteni róla, mikor értesültek róla, hogy elfogadja a Fiat vezetői tisztségét.
A volt vezérigazgató véleménye szerint a Ford etikátlanul járt el vele. Felelevenítette a cég sajtófőnökének erkölcstelen lépését. "Tisztáztuk Thrustfield úrral, hogy nem mondok le. Ennek ellenére másnap bejelentették azonnali hatályú lemondásomat."-idézi a volt Ford vezért a TotalCar.

A Fiat elnöki székét végül nem tudta elfoglalni Leach, mivel a Ford Europe, a szerződés egy pontjára hivatkozva, megakadályozta, hogy 'önkéntes lemondása' után elhelyezkedjen. A Fiat Herbert Demelt ültette az autógyártó részleg vezérigazgatói tisztségébe.
Leach elmondta, hogy ha tudta volna, az Alfa Romeo, vagy a DaimlerChrystler korábban tett ajánlatát már elfogadta volna.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.