TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Nyolc órakkor zárult a svédországi népszavazáson, amelyen az észak-európai ország polgárai az euró bevezetéséről döntöttek.

A nem hivatalos végeredmény szerint 81 százalékos részvétel mellett a svédek 56,5 százaléka szavazott a közös európai pénz ellen. Így a 41,4 százalékos támogatás kevésnek bizonyult az euró svédországi bevezetéséhez.

Az eredményeket a svéd miniszterelnök Göran Persson is véglegesnek könyvelte el, sajtótájékoztatóján sajnálkozását fejezte ki a kudarc miatt. A szavazást beárnyékolta ugyanakkor a svéd külügyminiszter asszony múlt héten történt meggyilkolása. Ám egyes elemzői vélemények ellenére ez sem tudta összességében a svédeket az euró mellé állítani.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.