TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2015. január 14. 08:01

A KSH által közölt második becslés megegyezik az előzetesen közöltekkel.

Az előzetesen közöltekkel megegyezően 5,8 százalékkal nőtt a magyar ipar teljesítménye tavaly novemberben az előző év azonos időszakához képest, míg októberhez viszonyítva 3,3 százalékos volt a bővülés mértéke.

Az ipar nemzetgazdasági ágai közül 2014 novemberében a feldolgozóipar termelése 6,7 százalékkal emelkedett, a csekély súlyú bányászaté 6,8 százalékkal csökkent 2013. novemberhez viszonyítva. Az energiaipar (villamosenergia-, gáz-, gőzellátás, légkondicionálás) kibocsátása 6,3 százalékkal visszaesett.

Bővebb elemzés hamarosan...

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.