TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Az elmélet hangsúlyozza a proaktív (jövőre irányuló) kontrolling fontosságát. A gyakorlatban létező integrált irányítási rendszerek azonban alapvetően csak a reaktív (a tény és a törekvés múltbeli összehasonlítását biztosító) kontrollingot támogatják.

A CNET segítségével gyakorlatban is megvalósíthatóvá válik a törekvés-kontrolling, vagyis a proaktív eredmény-kontrolling:

  • Képesek lehetünk megfogalmazni azt a reális törekvés együttest (vállalási szál halmazt), amely adott helyzetben a legjobb eredménnyel kecsegtet, a legtöbbet hozza ki a vállalkozásból

  • Biztosítja e törekvés együttes megvalósulásának a teljes körű felügyeletét a valóságos történésekkel szinkronizáltan

  • Maximálisan segíti jobbító beavatkozások megtalálását, vagyis a megváltozott körülményekhez igazodó újabb törekvés együttes megfogalmazását, aminek a megvalósítására törekedni kell.


Nem okvetlenül szükséges, hogy a teljes CNET programcsomagot használja az a vállalat, amelyik az előbbiek alapján szeretne továbblépni kontrolling rendszere fejlesztése terén. Van arra is reális esély, hogy a CNET új szemléletet megtestesítő magját egyedi fejlesztéssel meglévő rendszerükhöz hozzáillesszük.


Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.