TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Egy somerseti illetőségű férfi megdöbbenve vette kezébe azt a 769 fontos csekket, amit az adóhivatal állított ki számára, miután 8 penny tartozást állapítottak meg.

A hivatal az összeget az alapján vetette ki, hogy a revizorok a hiány feltárásával mennyi időt töltöttek. Az eset példátlan, ugyanis az adóhatóság a tartozás ezerszersének megfelelő összeget még soha nem vetett ki. A büntetéssel illetett férfi, Philip Ghazala nm véletlenül fejezte ki felháborodását a BBC-nek nyilatkozva. Sokkal visszafogottabb volt a hivatal, a szóvivő ugyanis elzárkózott attól, hogy kommentálja az esetet.

(Menedzsment Fórum)

Kapcsolódó anyagok
Adóelkerülő tanácsok miatt vizsgálják a KPMG-t az USA-ban
Uniós fellépés az adócsalás ellen

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.