TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Három nagy könyvvizsgáló cég ellen is eljárás indul, mivel a vizsgálatok szerint az ügyfeleknek többször magasabb összeget számláztak.

Az Arkansasban zajló bírósági ügy során a PricewaterhouseCoopers, a KPMG és az Ernst & Young ellen folyik eljárás. A vád szerint az auditor cégek rendszeresen túlszámlázták a járulékos költségeket, mint amilyen az utazási díjak.

A Wall Street Journal szerint az eljárás eredetileg csak a PwC ellen indult, később került reflektorfénybe a másik két könyvvizsgáló cég. A vádak szerint az auditorok számos alkalommal nem csak etikátlanul, de törvénytelenül is teljes áron számláztak le olyan költségeket, amelyek során ők számos kedvezményt kaptak. Ezek elsőszámú terepe az utazás olt, ahol a repülőjegyek az ügyfél felé szinte minden alkalommal a legdrágább opció szerint került elkönyvelve, miközben a cégek szinte mindig ennél olcsóbban jutottak a szolgáltatásokhoz.

Segítsen nekünk véleményével, és mi féléves előfizetéssel ajándékozzuk meg!

Rendszeresen olvassa cikkeinket, és lenne kedve részt venni a stratégiánk alakításában? Vegyen részt fókuszcsoportos kutatásunkban, és mi féléves előfizetéssel háláljuk meg segítségét, amely a Privátbankár.hu és az Mfor.hu hamarosan induló prémium szolgáltatására érvényes!

Kérjük, töltse ki az alábbi linken található kérdőívet, amely alapján a kutatást végző szakemberek összeállítják a fókuszcsoportokat. A kutatásba beválogatott jelentkezőket legkésőbb december 7-én értesítjük!

Jelentkezés

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.