2p

A BNP Paribas csütörtökön bejelentette, hogy Cselényi Györgyöt nevezte ki a magyarországi BNP Paribas Securities Services vezetőjévé.

Cselényi György közel két évtizede dolgozik a magyar bankszektorban. Legutóbbi pozíciójában a BNP Paribas vállalati és befektetési banki üzletágánál a kamatkereskedési területet vezette. Cselényi György 2004-ben csatlakozott a BNP Paribas-hoz, előbb kötvénykereskedő volt a magyarországi leánybanknál, majd az európai kamatkereskedés területén töltött be különféle pozíciókat. Ezt megelőzően a Nemzetközi Elszámolási Csoport vezetőjeként dolgozott az Államadósság Kezelő Központban, és különféle kereskedői feladatokat látott el a Magyar Külkereskedelmi Bankban, ahol többek között a Treasury Kereskedési Szakterület vezetője is volt.

Cselényi György jelentősen hozzájárult a BNP Paribas magyarországi, romániai és horvátországi kereskedési tevékenységének kibővítéséhez, továbbá ahhoz, hogy a BNP Paribas 2010-ben belépett a magyarországi Elsődleges Forgalmazói Rendszerbe. Ez tette lehetővé, hogy közelebbről megismerje a Securities Services letétkezelői és általános tőzsdei elszámolói tevékenységét Magyarországon.

Cselényi György közvetlen felettese Gerald Noltsch lesz, aki a BNP Paribas Securities Services Németországért, Észak-Európáért, Közép- és Kelet-Európáért, valamint a Független Államok Közösségéért felelős vezetője, s egyben a BNP Paribas Securities Services ügyvezetésének is tagja.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!