TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

2006. január 1-jétől dr. Oszkó Péter a Deloitte Rt. adóosztályának új vezetője. A szakemberrel egyúttal partner is lett a társaságban.

A 32 éves szakember Gerald Lambert helyét veszi át, aki 2006. januártól a Deloitte Adriatic országcsoport (Horvátország, Szlovénia, Bosznia) adórészlegét irányítja - közölte a társaság.

Oszkó 2 évvel ezelőtt csatlakozott a Deloitte adóosztályához, szakterülete a közvetett adók és a nemzetközi adózás mellett az akvizíciós ügyletek adótervezése, a pénzügyi és lízingügyletek, ingatlanberuházások adójogi véleményezése. Emellett tapasztalatokkal rendelkezik adójogi jogviták bonyolításában, adózók jogorvoslati jogainak hathatós érvényesítésében.

Oszkó Péter karrierjét a KPMG budapesti irodájában kezdte. 2000 nyarától 2001 tavaszáig Londonban szerzett nemzetközi munkatapasztalatokat, ahol egy nemzetközi tanácsadó csapat tagjaként a legfontosabb multinacionális pénzügyi intézeteket látta el adótanácsokkal. Mielőtt a Deloitte-hoz csatlakozott volna, 3 éven át vezette a Freshfields Bruckhaus Deringer ügyvédi irodahálózat magyarországi irodájának adótanácsadó részlegét.

A jogi diplomával és szakvizsgával, brókervizsgával és adószakértői képesítéssel rendelkező Oszkó a Deloitte legfiatalabb partnere. Munkája mellett 1998 óta az Eötvös Loránd Tudományegyetem Jogi Karán külső oktatóként adószabályozással kapcsolatos ismereteket tanít. Angolul és franciául is folyékonyan beszél.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.