<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Van kiút az építőipari és az energiaválságból?

Klasszis Klub Live Lázár Jánossal, ifj. Chikán Attilával és más neves szakértőkkel - személyesen és online!

2023. június 14.

Jelentkezzen most!

Máhig Attila személyében új vezető került a Groupama Garancia nem-életbiztosítási területének élére.

2011. július elsejétől dr. Máhig Attila vette át a nem-életbiztosítási terület vezetését a Groupama Garancia Biztosítónál. Dr. Máhig Attila az egyetem elvégzését követően 1989-től az MTA Központi Fizikai Kutatóintézetében kezdte pályafutását. A tudományos tevékenysége mellett végzett szakmérnöki képzése során megszerezte az egyetemi doktori címet is.

Pályáját egy éles váltással a Hungária Biztosítónál folytatta, ahol a Vezérigazgatóság vállalati vagyonbiztosítások műveléséért felelős főosztályán dolgozott, majd vezette a főosztályt. 2000-ben a nem sokkal később a Groupama nevet felvevő Európa biztosítóhoz érkezett, ahol a nem-életbiztosítási üzletág igazgatója volt. Ezt követően, mint az Union Biztosító vezérigazgató-helyettese és igazgatósági tagja, a biztosító nem-életbiztosítási ágazatának felépítését irányította, amit egy rövid kitérő követett a TIR Biztosító Egyesületnél.

A Groupama Garancia Biztosítóhoz 2011. január elsején csatlakozott ismét, amikor is megbízták a Központi Alkuszi Igazgatóságának vezetésével. 2011. július 1-jétől a biztosító nem-életbiztosítási területének vezetője.

A nem-életbiztosítási terület eddigi vezetője, dr. Csermely Tibor a Társaság Gépjárműbiztosítási Főosztályának irányítását vette át.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak

mfor.hu