2p

Máhig Attila személyében új vezető került a Groupama Garancia nem-életbiztosítási területének élére.

2011. július elsejétől dr. Máhig Attila vette át a nem-életbiztosítási terület vezetését a Groupama Garancia Biztosítónál. Dr. Máhig Attila az egyetem elvégzését követően 1989-től az MTA Központi Fizikai Kutatóintézetében kezdte pályafutását. A tudományos tevékenysége mellett végzett szakmérnöki képzése során megszerezte az egyetemi doktori címet is.

Pályáját egy éles váltással a Hungária Biztosítónál folytatta, ahol a Vezérigazgatóság vállalati vagyonbiztosítások műveléséért felelős főosztályán dolgozott, majd vezette a főosztályt. 2000-ben a nem sokkal később a Groupama nevet felvevő Európa biztosítóhoz érkezett, ahol a nem-életbiztosítási üzletág igazgatója volt. Ezt követően, mint az Union Biztosító vezérigazgató-helyettese és igazgatósági tagja, a biztosító nem-életbiztosítási ágazatának felépítését irányította, amit egy rövid kitérő követett a TIR Biztosító Egyesületnél.

A Groupama Garancia Biztosítóhoz 2011. január elsején csatlakozott ismét, amikor is megbízták a Központi Alkuszi Igazgatóságának vezetésével. 2011. július 1-jétől a biztosító nem-életbiztosítási területének vezetője.

A nem-életbiztosítási terület eddigi vezetője, dr. Csermely Tibor a Társaság Gépjárműbiztosítási Főosztályának irányítását vette át.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!