2p

A BNP Paribas Securities Services hétfőn bejelentette, hogy Szőnyi Beátát nevezte ki a magyarországi BNP Paribas Securities Services vezetőjévé.

Szőnyi Beáta a távozó Theofilos Mitsakos helyére érkezett. Theofilos Mitsakos a jövőben Londonban a bank egyesült királyságbeli letétkezelési üzletágát vezeti majd. Az új vezető eddig az Unicredit Global Securities Services-nél dolgozott, ahol a közelmúltig global relationship manager volt a bank legfontosabb egyesült államokbeli és egyesült királyságbeli ügyfelei számára a Közép- és Kelet-Európában, valamint a Független Államok Közösségében  végzett tevékenységek terén, kulcsfontosságú szerepet játszva a bank fő ügyfélszámláinak kezelésében és bővítésében.

Szőnyi Beáta korábban különböző felsővezetői pozíciókat is betöltött a kapcsolatkezelés, termékfejlesztés és hálózatkezelés terén a Credit Suisse First Bostonnál és a Citibanknál, ahol a bank pénzintézeti ügyfeleivel való kapcsolattartásért és -fejlesztésért felelt. Szőnyi Beáta közvetlen felettese Gerald Noltsch, a BNP Paribas Securities Services Németországért, Észak-Európáért, Közép- és Kelet-Európáért, valamint a Független Államok Közösségéért felelős vezetője.

„Nagyon örülünk, hogy Beáta úgy döntött, hogy csatlakozik a BNP Paribas Securities Services-hez. Elsődleges feladata az lesz, hogy tovább ösztönözze az ügyfélbázis növelését Magyarországon. A jelentős egyesült államokbeli és egyesült királyságbeli bankok és intézményi befektetők helyi szolgáltatási követelményeinek alapos ismerete révén, illetve annak köszönhetően, hogy köztiszteletnek örvend az üzletágban, ideális adottságokkal rendelkezik üzletünk fejlesztéséhez.” – mondta Gerald Noltsch.

„Magyarországon az elmúlt években jelentős lépéseket tettünk üzletágunk fejlesztése érdekében, és Szőnyi Beáta kinevezése is jelzi elkötelezettségünket a további üzletfejlesztés iránt a régióban” - mondta Gerald Noltsch.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!