TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Az Enron botránya után az Andersen könyvvizsgáló cég vesztette el az ügyfelek bizalmát. A Parmalat körül kirobbant botrány hatására az olasz vállalat auditorának mondott fel a legfontosabb amerikai ügyfele.

A Parmalat könyvvizsgáló cégétól a Grant Thorntontól harminc évnyi együttműködés után vált meg annak legfontosabb tengerentúli ügyfele a Countrywide. Az amerikai cég a jövőben a KPMG szolgáltatásait fogja igénybe venni - számolt be a BBC online.

Mint szakértők emlékeztetnek rá, az Enron csalásához asszisztáló Andersen a nem megfelő ellenőrzés miatt elvesztette fontos ügyfeleinek megbízásait, illetve az auditort is perekkel fenyegették a befektetők. A Grant Thornton vezetője nem tart hasonló dologtól, véleménye szerint a cége pozíciói stabilak, és a Parmalat ügyben nem terheli felelősség.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.