2011. május 19. 13:10

Élve a rendelkezésére álló jogi lehetőséggel, a Magyar Posta eljárást kezdeményezett az Európai Bizottságnál annak megállapítására, hogy az általa nyújtott pénzforgalmi, illetve a megbízásból végzett közvetítői szolgáltatásokat valódi versenyfeltételek között látja el - közölte a társaság.

Amennyiben a bizottsági határozat a jelzett szolgáltatások esetében valódi versenykörülményeket rögzítene, úgy a Magyar Posta Zrt. e tevékenységekkel kapcsolatos beszerzései mentesülnének a közbeszerzési kötelezettség alól.

Így a társaság ezeken a területeken a versenytársakéhoz hasonló rugalmas feltételekkel tudna versenyezni a piaci szereplőkkel - adta tudtul a Magyar Posta Zrt. közleménye.

MTI

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.