TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2011. május 19. 13:10

Élve a rendelkezésére álló jogi lehetőséggel, a Magyar Posta eljárást kezdeményezett az Európai Bizottságnál annak megállapítására, hogy az általa nyújtott pénzforgalmi, illetve a megbízásból végzett közvetítői szolgáltatásokat valódi versenyfeltételek között látja el - közölte a társaság.

Amennyiben a bizottsági határozat a jelzett szolgáltatások esetében valódi versenykörülményeket rögzítene, úgy a Magyar Posta Zrt. e tevékenységekkel kapcsolatos beszerzései mentesülnének a közbeszerzési kötelezettség alól.

Így a társaság ezeken a területeken a versenytársakéhoz hasonló rugalmas feltételekkel tudna versenyezni a piaci szereplőkkel - adta tudtul a Magyar Posta Zrt. közleménye.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.