2p
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


			
		

A bőség zavarával néz szembe az a vezető, aki új információs rendszer kialakításába fog - saját maga és vállalkozása számára. Merre induljon, milyen szempontokat vegyen figyelembe a rendszer és a szállítója, bevezetője kiválasztásakor, illetve a bevezetés során? Cikkünk szerzői ezekre a kérdésekre válaszolnak a következőkben.

A projekt menedzsmentben, és a teljes projekt során megfelelő súllyal jelenjenek meg a belső szakemberek, akik folyamatosan szem előtt tartják a vállalat érdekeit, és kellő tapasztalattal rendelkeznek a vállalat üzleti és informatikai folyamatairól.

Az előzőekben a vezetői információs rendszerek bevezetése során jellemzően felmerülő kérdéseket, szempontokat vettük végig. Arra törekedtünk, hogy legfontosabb kérdéskörökkel megismertessük az olvasót és bepillantást nyújtsunk a rendszerbevezetés során felmerülő kérdések részleteibe. Aki napjainkban vezetői információs rendszer kialakításába fog, vagy meglévő rendszerét alakítja át a rengeteg lehetőség mellett számtalan potenciális buktatóval találkozhat. Reméljük cikkünk a gyakorlatban is hozzájárul a lehetőségek jobb átgondolásához és a buktatók kikerüléséhez azzal, hogy átgondolásra készteti az olvasót a teljes folyamat vonatkozásában a bevezetési döntés meghozatalától a szállító és a bevezetési módszerek kiválasztásán keresztül az erőforrások megválasztásáig és a célok pontos meghatározásáig.LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 3-5 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.