2p

A csoport járt Finnországban, Jeruzsálemben, Washingtonban, Bécsben és Berlinben.

Utazgatásra költötte a parlamenti imacsoport azt a 15 millió forintot, amit pályáztatás nélkül kapott a Miniszterelnöki Kabinetirodától. A KDNP-s Vejkey Imre a HetiTV csütörtök reggeli adásában számolt be a támogatás felhasználásáról, írja a 444.

Mint írják, a tavaszi ülésszak ideje alatt a csoport járt Finnországban, Jeruzsálemben, Washingtonban, Bécsben és Berlinben, s Vejkey szerint még vissza is fizettek a támogatásból.

Rétvári Bence is tagja a parlamenti imacsoportnak. Fotó: MTI
Rétvári Bence is tagja a parlamenti imacsoportnak. Fotó: MTI

A parlamenti imacsoport tavaly júliusban alakult meg, s egyetlen ellenzéki képviselő sem csatlakozott a társasághoz. Akik viszont csatlakoztak: Semjén Zsolt miniszterelnökhelyettes (KDNP), Rétvári Bence (KDNP), Bajkai István (Fidesz), Dunai Mónika (Fidesz), Pesti Imre (Fidesz), valamint Ritter Imre nemzetiségi szószóló.

Arról a K-Monitor írt korábban, hogy őályázat nélküli egyedi támogatásokat osztott a Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda, A támogatottak között kisebb összeggel, 8 millió forinttal szerepel a Magyar Sportújságírók Szövetsége, a Team Flex Gym Sportegyesület (10 millió forint), amely Budapest első kerületében, a Márvány utcában működtet edzőtermet – és szerepel a sorban 15 millió forinttal a Magyar Parlamenti Imacsoport Alapítvány, amelyet Vejkey Imre kereszténydemokrata politikus alapított, és imareggeliket szervez, természetesen a parlamentben. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!