2p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Karácsonyi ajándékot kapott a Vasas az Orbán-kormánytól.

Az Orbán-kormány karácsonykor sem feledkezett meg a fociról, hiszen december 24-én kormányhatározat jelent meg az Illovszky Rudolf Stadion és a kapcsolódó labdarúgó infrastruktúra működtetésével összefüggő kormányzati intézkedésekről. Ez az NB2-ben vitézkedő Vasas stadionja. A határozat legfőbb részei:

  • a  jövőben a  Vasas Sport Club helyett a VASAS Futball Club Kft. működteti
  • a Sportkomplexum 2021. évi működtetéséhez szükséges működési veszteséget meg nem haladó, legfeljebb 350 millió forint biztosítása
  • 2020. december 31. napjáig történő működtetéséhez már jóváhagyott központi költségvetési támogatáson felül további 87 millió forint biztosítása

Tavaly decemberi hír, hogy a Vasas Futball Kft.-ben Jámbor János érdekeltségébe tartozó Pannonbau Kft. 99 százalékos tulajdonrészét Nagy György, sikeres vállalkozó (79 százalék) és Nagy Miklós, a Vasas Kubala Akadémia tulajdonosa és ügyvezető igazgatója (20 százalék) vásárolták meg, a további 1 százalék pedig változatlanul az anyaegyesületnél marad. Nagy György milliárdos, a Westbay befektető csoport vezetője.

A Vasas stadionját tavaly nyáron avatták fel, a kivitelező KÉSZ Zrt. és a Garancsi István érdekeltéségébe tartozó Market Építő Zrt. volt mintegy 6 milliárd forintból.

A megújult sportlétesítmény fűthető gyeppel, négyemeletes főépülettel, skyboxokkal és 5154 férőhelyes arénával valósult meg a Market Építő Zrt. és a KÉSZ Építő Zrt. kivitelezésében. A stadion lelátója 6204 férőhelyesre bővíthető.

- olvasható a Market oldalán.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!