2019. október 15. 11:09
mfor.hu

Kedden 11 órára tervezett sajtótájékoztatóját ezúttal megtartotta Győr újraválasztott polgármestere, Borkai Zsolt.

Mindössze pár perces sajtótájékoztatót tartott Győr újraválasztott, szexbotrányba keveredett polgármestere, Borkai Zsolt. Először kifejezte háláját a győri választópolgároknak, akik Borkai "botlása ellenére" is újraválasztották és úgy döntöttek, hogy vele együtt építenék tovább a várost. Majd két fontos döntését közölte a sajtó képviselőivel.

Borkai Zsolt, Győr újraválasztott polgármestere a győri városházán tartott sajtótájékoztatóján 2019. október 15-én. A Fidesz helyi szervezetének elnöke bejelentette, hogy kilép a pártból. (Fotó: MTI/Krizsán Csaba) Borkai Zsolt, Győr újraválasztott polgármestere a győri városházán tartott sajtótájékoztatóján 2019. október 15-én. A Fidesz helyi szervezetének elnöke bejelentette, hogy kilép a pártból. (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)

1) "A velem kapcsolatos történések nem kell, hogy morális hátrányt hozzon a Fidesznek", ezért az elkövetkezendő időszakban a Fideszből kilépve, független polgármester lesz.

2) Mivel a győriek Borkai újraválasztása mellett döntöttek vasárnap, az elmúlt 13 év eredményei a közös munkának köszönhető, nem is akarja és nem is teheti meg, hogy ilyen felhatalmazás mellett visszalépjen a polgármesterségtől.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.