2019. október 15. 11:09
mfor.hu

Kedden 11 órára tervezett sajtótájékoztatóját ezúttal megtartotta Győr újraválasztott polgármestere, Borkai Zsolt.

Mindössze pár perces sajtótájékoztatót tartott Győr újraválasztott, szexbotrányba keveredett polgármestere, Borkai Zsolt. Először kifejezte háláját a győri választópolgároknak, akik Borkai "botlása ellenére" is újraválasztották és úgy döntöttek, hogy vele együtt építenék tovább a várost. Majd két fontos döntését közölte a sajtó képviselőivel.

Borkai Zsolt, Győr újraválasztott polgármestere a győri városházán tartott sajtótájékoztatóján 2019. október 15-én. A Fidesz helyi szervezetének elnöke bejelentette, hogy kilép a pártból. (Fotó: MTI/Krizsán Csaba) Borkai Zsolt, Győr újraválasztott polgármestere a győri városházán tartott sajtótájékoztatóján 2019. október 15-én. A Fidesz helyi szervezetének elnöke bejelentette, hogy kilép a pártból. (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)

1) "A velem kapcsolatos történések nem kell, hogy morális hátrányt hozzon a Fidesznek", ezért az elkövetkezendő időszakban a Fideszből kilépve, független polgármester lesz.

2) Mivel a győriek Borkai újraválasztása mellett döntöttek vasárnap, az elmúlt 13 év eredményei a közös munkának köszönhető, nem is akarja és nem is teheti meg, hogy ilyen felhatalmazás mellett visszalépjen a polgármesterségtől.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.