2019. október 15. 11:09
mfor.hu

Kedden 11 órára tervezett sajtótájékoztatóját ezúttal megtartotta Győr újraválasztott polgármestere, Borkai Zsolt.

Mindössze pár perces sajtótájékoztatót tartott Győr újraválasztott, szexbotrányba keveredett polgármestere, Borkai Zsolt. Először kifejezte háláját a győri választópolgároknak, akik Borkai "botlása ellenére" is újraválasztották és úgy döntöttek, hogy vele együtt építenék tovább a várost. Majd két fontos döntését közölte a sajtó képviselőivel.

Borkai Zsolt, Győr újraválasztott polgármestere a győri városházán tartott sajtótájékoztatóján 2019. október 15-én. A Fidesz helyi szervezetének elnöke bejelentette, hogy kilép a pártból. (Fotó: MTI/Krizsán Csaba) Borkai Zsolt, Győr újraválasztott polgármestere a győri városházán tartott sajtótájékoztatóján 2019. október 15-én. A Fidesz helyi szervezetének elnöke bejelentette, hogy kilép a pártból. (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)

1) "A velem kapcsolatos történések nem kell, hogy morális hátrányt hozzon a Fidesznek", ezért az elkövetkezendő időszakban a Fideszből kilépve, független polgármester lesz.

2) Mivel a győriek Borkai újraválasztása mellett döntöttek vasárnap, az elmúlt 13 év eredményei a közös munkának köszönhető, nem is akarja és nem is teheti meg, hogy ilyen felhatalmazás mellett visszalépjen a polgármesterségtől.

Lépj velünk a növekedés útjára! Kockázati tőke, közösségi finanszírozás / crowdfunding, gyakorlati tapasztalatok hazai és nemzetközi nagyágyúktól és startupperektől! Ismerd meg a legújabb finanszírozási lehetőségeket és a startup-ökoszisztéma fejlődési irányait és lehetőségeit!

Finanszírozás 2019 - startuppereknek kedvezmény, 25 év alattiaknak ingyenes! Részletek és jelentkezés