2019. október 13. 12:30
mfor.hu

A polgármester sehol, a párt helyi csapatának csak egy "Hajrá Borkai"-ra futotta.

Borkai Zsolt polgármester indult ugyan az önkormányzati választáson, hogy meghosszabbítsa vezetői posztját Győr élén, de a szexbotránya miatt kampánya hajrájában váltani kényszerült, és napok óta maximálisan kerüli a reflektorfényt. Borkait a győri Fidesz is rejtegeti, ők ma jellemzően a párt központi, szavazásra buzdító posztjait osztják tovább a Facebookon.

Az egyetlen kivétel kora délutánig Fekete Dávid fideszes önkormányzati képviselőjelölt bejegyzésének átemelése volt, melyet a "Hajrá Borkai, hajrá Győr!" kiírással osztottak meg:

Maga Borkai azonban továbbra is hallgat, rejtőzködik, miközben Győrben az öt évvel ezelőttinél sokkal nagyobb kedvvel ikszelgetnek a szavazók.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.