2019. október 13. 12:30
mfor.hu

A polgármester sehol, a párt helyi csapatának csak egy "Hajrá Borkai"-ra futotta.

Borkai Zsolt polgármester indult ugyan az önkormányzati választáson, hogy meghosszabbítsa vezetői posztját Győr élén, de a szexbotránya miatt kampánya hajrájában váltani kényszerült, és napok óta maximálisan kerüli a reflektorfényt. Borkait a győri Fidesz is rejtegeti, ők ma jellemzően a párt központi, szavazásra buzdító posztjait osztják tovább a Facebookon.

Az egyetlen kivétel kora délutánig Fekete Dávid fideszes önkormányzati képviselőjelölt bejegyzésének átemelése volt, melyet a "Hajrá Borkai, hajrá Győr!" kiírással osztottak meg:

Maga Borkai azonban továbbra is hallgat, rejtőzködik, miközben Győrben az öt évvel ezelőttinél sokkal nagyobb kedvvel ikszelgetnek a szavazók.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek november legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 528 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.