<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Stelbaczky Tibor nem árulta el, miért távozik. 

Távozik posztjáról Stelbaczky Tibor, Magyarország Európai Unió melletti Állandó Képviseletének vezetője, adta hírül a Privátbankár a Politicóra hivatkozva.

Stelbaczky Tibor egyre nehezebb pályán mozgott. Fotó: Európai TanácsStelbaczky Tibor egyre nehezebb pályán mozgott. Fotó: Európai Tanács

A brüsszeli lap elérte az állandó képviselőt, aki nem kívánta kommentálni távozásának okát. A lap ugyanakkor megjegyzi: egyértelmű, hogy a Coreperen (állandó képviselők bizottsága) belül Stelbaczkynak volt az egyik legnehezebb feladata, hiszen “atutoriter kormánya egyre nehezebben igazolható álláspontjait kellett védelmeznie".

További részletek laptársunk, a Privátbankár cikkében.   

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.