<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Hogyan élhetik túl a cégek a mostani válságot, mit tett jól, mit rontott el a kormány a válságkezelés során? A VOSZ korábbi főtitkárát kérdezzük az élő interaktív műsorunkban, május 13-án 15:30-tól.

Havi rendszerességgel jelentkező Klubrendezvényünk májusi vendége Dávid Ferenc lesz, az élő adás május 13-án 15:30-kor indul. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) korábbi főtitkárával, gazdasági szakemberrel - aki az elmúlt időben politikai vizekre evezett, a DK gazdasági szakértője lett - a járványügyi intézkedésekről, a kormányzati gazdaságmentő lépésekről fogunk beszélgetni a zoom-on közvetített, élő, interaktív műsorban.

Dávid Ferenc lesz a vendégünk május 13-án Dávid Ferenc lesz a vendégünk május 13-án

Dávid Ferencet tehát a járvány sújtotta magyar gazdaság túlélőképességéről, a kilátásokról fogjuk kérdezni, remélhetőleg előfizető nézőink társaságában, akik szintén bombázhatják kérdéseikkel beszélgető partnerünket.

Ezekben a napokban, hetekben egy sor szolgáltatás indult újra, miután a társadalom oltottsági foka elért arra a szintre, ami a kormány megítélése szerint megteremtette a fokozatos gazdasági újranyitás feltételeit. A védettségi igazolvánnyal rendelkezők élete tulajdonképpen teljes mértékben vissza tudott térni a régi kerékvágásba, ami a szolgáltatások igénybe vételét illeti. Egyedül a családi, társasági események (lakodalom, temetés) létszámkorlátozása marad fenn.

Kérdés, hogy ezek a szolgáltatók, vállalkozások is „védettnek” számítanak-e a továbbiakban, azaz képesek lesznek hamar talpra állni, vagy a korábbi hónapokhoz hasonlóan szükségük lesz még egy ideig az állami segítségre, akár bértámogatás, akár adókedvezmény formájában. A zoom-beszélgetés során ezek a témák biztos elő fognak kerülni.

Az élő, zoom-on közvetített adást Klub előfizetőink tudják követni, akik tehát kérdéseket is feltehetnek Dávid Ferencnek a beszélgetés folyamán, akár élőben, akár az adást megelőzően, e-mail címünkre (klasszisklub@privatbankar.hu) elküldve.

Ha érdekli a beszélgetés, itt tud előfizetőink közé kerülni.

Klasszis Klub rendezvényeink korábbi vendégei voltak: Bod Péter Ákos egyetemi tanár, a jegybank volt elnöke Káncz Csaba külpolitikai szakértő társaságában, valamint Lantos Gabriella, egészségügyi szakértő: „Tömeggyilkosság lenne napi 500 fölé 'engedni' a halottak számát".

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.