TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

A 249. Magyar Közlönyben jelent meg az erről szóló rendelet.

A kormány magyar nyelvű írásbeliség gyarapítása és a kultúraközvetítés ösztönzése érdekében egyetért a magyar nyelvű folyóiratok támogatási rendszere átalakításának szükségességével – áll a dokumentumban.

Ennek megvalósítása érdekében Varga Mihály pénzügyminiszternek Kásler Mikós EMMI miniszter bevonásával kell felszabadítania 1,8 milliárd forintnyi többletforrást „művészeti tevékenységek és egyéb feladatok támogatása” jogcímmel 2021-ben, majd a 2022-2024 közt évente újabb 1,8 milliárd forintokat is találniuk kell erre a célra.

A lebonyolító szerv a Petőfi Irodalmi Ügynökség lesz, míg az egyes támogatások mértékéről Kásler Miklós a Petőfi Irodalmi Múzeum bevonásával dönt majd. A 2021-es évben egyébként további 144 millió forintos forrást különít el a kormány erre a célra a rendelet szerint.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.