TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

Péntektől azonban csak a gázolaj literje kerül többe, átlagban bruttó 2 forinttal. Ezzel szemben a benzin jegyzése marad a ma éjféltől érvényes, a tegnapinál - a dízelnaftához hasonlóan - átlagban bruttó 2 forinttal magasabb szinten.  

Alig két napig él a gázolaj ma éjféltől 2 forinttal megemelkedett literenkénti bruttó átlagára. Péntektől ugyanis további 2 forinttal kell majd többet fizetni ezen üzemanyagfajtáért - derül ki a holtankoljak.hu közléséből. A mától ugyancsak 2 forinttal drágult benzin jegyzése azonban egyelőre nem emelkedik tovább. 

Ezúttal csak a gázolaj drágulása folytatódik. Fotó: MTI Ezúttal csak a gázolaj drágulása folytatódik. Fotó: MTI

Ennek megfelelően az átlagárak a hazai benzinkutakon 2020. november 20-ától az alábbiak lesznek:

95-ös benzin: 354 forint/liter

Gázolaj: 371 forint/liter 

Péntektől tehát már ismét a szeptember elejei szinteken lehet megtankolni a dízelüzemű járműveket, utoljára akkor került ilyen sokba ezen üzemanyagfajta. 354-es benzinárra azonban alig néhány hete, november elejéig volt példa. 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.