2018. augusztus 31. 11:13

Korlátozzák a forgalmat.

7 milliárd forintot ad a kormány a fővárosnak a Lánchíd felújítására, cserébe elvárja, hogy a munkálatok legfeljebb másfél évig tartsanak - jelentette be Gulyás Gergely miniszter a mai Kormányinfón. Elismerte, hogy ez feszített munkatempót feltételez.

Más utakat kell választani Más utakat kell választani

Ezzel párhuzamosan a híd túloldalán, a Széchenyi téren is munkálatok kezdődnek. A kormány szerint eljött az ideje a központi helyen lévő tér arculatának rendezésére. Korlátozni fogják a forgalmat az Akadémia utca felől, csak a József Attila utca irányában marad zavartalan a közlekedés. A teret parkosítani fogják. A munkálatokkal a Lánchídd felújításával egyidejűleg kell végezni.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.