1p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

A független országgyűlési képviselő posztjából kiderül, ezúttal lombból nincsen hiány, egy másik fontos alkatrészből viszont annál inkább.

A képviselő posztja szerint ezúttal nem kellett a Nyírségig menni, hanem Budapesten, a Normafán megtalálható a különlegesség. Mint írta, a lombok megvannak, egy hatalmas beton fogadóépületet is felhúzott egy cég, viszont magának a sétánynak semmi nyoma.

Korábban nagy vita volt amúgy, hogy kell-e egyáltalán oda ilyesmi. Végül hosszas egyeztetés után (ez jó), civilek segítségével született egy viszonylag elfogadhatónak tűnő koncepció, bár a hatalmas beton fogadó épület koncepciója nehezen érthető. De a kétmilliárdos állami támogatásból (Kisfaludy program, ugye), csak utóbbi valósult meg, illetve az sem. Ezen kívül az erdőben kis magyar Stonehenge-ként jelennek meg a tartóoszlopok beton alapjai - írja a képviselő.

Hadházy Ákos a magyar Stonehenge meglátogatásáról képeket is készített:

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!