<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Véget ért az elhúzódó választási folyamat, a kongresszus is megerősítette a demokrata jelölt elektori győzelmét.

Az Egyesült Államok kongresszusa hivatalosan is bejelentette, hogy Joe Biden elérte a megválasztáshoz szükséges 270 elektori szavazatot – írja a CNN.

A szenátus és a képviselőház is elutasította azokat a republikánus vádakat, amelyek a Georgia és Pennsylvania államokban elért győzelmet vitatták, míg az arizonai, nevadai és michigani óvások sem értek el eredményt.

Trump megszólalt

A hivatalos megerősítés után a hivatalban lévő elnök úgy fogalmazott, hogy

ez a döntés véget vet minden idők legsikeresebb első elnöki ciklusának.

Donald Trump ezután kiemelte, hogy bár mélységesen nem ért egyet a választás végeredményével, és úgy véli, hogy a tények őt igazolják, de ennek ellenére is rendezett hatalomátadásra lehet számítani január 20-án.

Mindig is azt mondtam, hogy harcolni fogunk azért, hogy csak az érvényes szavazatokat számlálják. Bár az igaz, hogy a döntés véget vet minden idők legsikeresebb első elnöki ciklusának, ez csak a kezdet az Amerika naggyá tételéért folytatott harcunkban

- fogalmazott.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.