<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Kisebb államtitkári keringőt hozott a csütörtök éjszaka megjelent Magyar Közlöny, hiszen két felmentett államtitkár is új pozícióban folytatja.

Az európai uniós és nemzetközi igazságügyi együttműködésért felelős Dr. Bóka János Orbán Viktor javaslatára január 14-től már nem az Igazságügyi Minisztérium államtitkára, mivel a mai naptól a Miniszterelnöki Kormányiroda államtitkáraként folytatja a munkát.

Dr. Bóka János, Steiner Attila, Dr. Boros Anita, Dr. Kaderják Péter (Forrás: kormány.hu)Dr. Bóka János, Steiner Attila, Dr. Boros Anita, Dr. Kaderják Péter (Forrás: kormány.hu)

Szintén a miniszterelnök javaslatára folytatja új területen Steiner Attila a korábbi európai uniós ügyekért felelős államtitkár, aki az Igazságügyi Minisztérium után most az ITM államtitkára lesz.

Dr. Boros Anitát, az Innovációs és Technológiai Minisztérium építésgazdaságért, infrastrukturális környezetért és fenntarthatóságért felelős államtitkárát, valamint Dr. Kaderják Pétert, szintén az ITM energia- és klímapolitikáért felelős államtitkárát pedig mai hatállyal felmentette az Áder János által jegyzett határozat.

Egy helyettes államtitkár is távozik

Dr. Schaller-Baross Ernő, a Miniszterelnökség helyettes államtitkárának megbízatása lemondása miatt január 9-én megszűnt – derül ki az Orbán Viktor által jegyzett határozatból.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.