2018. február 22. 09:10
MTI

Főleg a nem élelmiszer-kiskereskedelmi üzleteket.Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

Decemberben 5 százalékkal nőtt a kiskereskedelmi forgalom a nyers adat szerint, naptárhatástól megtisztítva 6,1 százalékos az emelkedés. 2017-ben a forgalom volumene - szintén naptárhatástól megtisztított adatok szerint - 4,9 százalékkal haladta meg az előző évit - jelentette csütörtökön a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) második becslésében.Az élelmiszer- és élelmiszer jellegű vegyes kiskereskedelmi üzletekben 2,2 százalékkal, a nem élelmiszer-kiskereskedelmi üzletekben 10,9 százalékkal, az üzemanyag-kiskereskedelemben 4,1 százalékkal emelkedett az értékesítés naptárhatástól megtisztított volumene.