TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

A vártnak megfelelően érkeztek jelentős bejelentések a miniszterelnök évértékelő beszédében. 

Orbán Viktor miniszterelnök szerint a következő évek egyik legnagyobb fenyegetését a klímaválság jelenti. Ezért a héten a kormány klímavédelmi akciótervet fogadott el, mely 8 pontból áll. 

Orbán Viktor évértékelő beszédet mond (Fotó: MTI) Orbán Viktor évértékelő beszédet mond (Fotó: MTI)

  1. Július elsejétől felszámolják az illegális hulladéklerakókat. 
  2. Betiltják az egyszer használatos műanyagokat. 
  3. Megvédik a folyókat az érkező hulladékoktól. 
  4. Szigorúan fognak fellépni a multikkal szemben, környezetbarát technológiákat fognak elvárni tőlük. Ezzel párhuzamosan 32 milliárddal támogatják a kkv-k megújuló energiatermelését. 
  5. Minden újszülött után 10 fát fog ültetni a kormány. 
  6. Meghatszorozzák a következő 10 évben a napkollektorok számát.
  7. Támogatni fogják az olcsó elektromos autók vásárlását és 2022-től csak elektromos buszok lehetnek a városi közlekedésekben.
  8. A lengyelekhez hasonlóan bevezetik a zöld kötvényt. 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.