<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Extra nyitvatartással várják azokat, akiknek a veszélyhelyzet alatt jártak le személyi okmányaik. 

Szombaton és vasárnap is meg lehet újítani a veszélyhelyzet idején lejárt okmányokat a kormányablakokban. A különös lehetőség június 30-áig érvényes 8 óra és 14 óra között, kivéve pünkösd vasárnapot és pünkösd hétfőt. 

Hétvégén is mehetünk okmányt újítani kormányablakba. Fotó: MTI/Máthé ZoltánHétvégén is mehetünk okmányt újítani kormányablakba. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Budapesten és Pest megyében valamennyi kormányablakhoz mehet, aki okmányát megújítaná, vidéken csak a kijelöltekhez. Előzetes időpontfoglalásra nincs szükség; továbbá akkor is érdemes felkeresni a kormányablakot - akár hétköznap, akár hétvégén -, ha a foglalható időpontok már beteltek. (MTI)

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.