TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2019. október 29. 15:20

Budapestre látogat a német külügyminiszter.

Heiko Maas november negyedikén érkezik majd a magyar fővárosba, tudta meg a Privátbankár.hu diplomáciai forrásból.

A szociáldemokrata politikus Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterrel fog egyeztetni, majd közös sajtótájékoztatót tartanak.

Heiko Maas. (Forrás: bundesregierung.de, Denzel) Heiko Maas. (Forrás: bundesregierung.de, Denzel)

Maas emellett találkozik a 30 évvel ezelőtti, a Berlini Fal leomlásához vezető események magyarországi szemtanúival, többek között a Máltai Szeretetszolgálat akkori munkatársaival.

Július végén Stephan Mayer, a német belügyminisztérium parlamenti államtitkára tárgyalt a magyar kormánnyal Budapesten. A vele készült interjúnk rövidített verzióját itt olvashatja el, a csaknem teljes beszélgetést pedig itt tekintheti meg:

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.