1p

Így egy darabig még nem lesz svéd NATO-csatlakozás.

Egy darabig még újabb és újabb dátumokat ígért a magyar kormány és a Fidesz a svéd NATO-belépés ratifikációjára, mostanra azonban ezt sem teszik. A hvg.hu megszerezte az e hét csütörtöki házbizottsági ülésre készített napirendi javaslatot, amely szerint számos törvényjavaslatról és kétoldalú megállapodásról vitáznak majd a képviselők, de a NATO-bővítés jóváhagyása nincs köztük.

A kormány hivatalosan egyébként támogatja a törvényjavaslat formájában 15 hónapja be is nyújtott svéd NATO-csatlakozást, ám a Fidesz-frakció ellenzi azt, a frakcióvezető Kocsis Máté legutoljára ebben a minőségében azon akadt ki, hogy egy svéd videó a magyarországi demokratikus állapotokat taglalta:

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!